APO میزبان کنفرانس هدایت نوآوری در میان استارت‌آپ‌ها

برای کمک به اعضای APO در ابداع استراتژی‌هایی برای توسعه اکوسیستم‌های توانمند برای کارآفرینان، اداره استانداردها، اندازه‌شناسی و کیفیت ویتنام (STAMEQ) و دبیرخانه APO یک کنفرانس آنلاین در مورد ایجاد یک اکوسیستم برای کارآفرینی نوآورانه ترتیب دادند تا روندها و شیوه های مناسب در اکوسیستم های استارتاپی در منطقه آسیا و اقیانوسیه را شناسایی کنند.

به گزارش پایگاه خبری بهره ور نیوز به نقل از وبسایت سازمان بهره وری آسیایی، در این کنفرانس علمی 48 شرکت کننده از 12 عضو APO شرکت کردند که شامل کارآفریناننمایندگان صندوق های سرمایه گذاری خطرپذیر، شتاب دهنده ها و انکوباتورها، مقامات دولتی، پژوهشگران در حوزه سیاستگذاری و نمایندگان مؤسسات تحقیقاتی و آموزشی حاضر بودند که بر نوآوری متمرکز شدند.

نوآوری محرک اصلی رشد اقتصادی بلندمدت و بهبود بهره وری

نوآوری محرک اصلی رشد اقتصادی بلندمدت و بهبود بهره وری است. نوآوری که توسط کارآفرینان و استارت‌آپ‌ها رهبری می‌شود، با تقاضای بازار و نیازهای مشتری همسو است و آن را برای توسعه فناوری و اقتصادی بسیار مهم می‌سازد.

با این حال، هر نهادی که توسعه استارت‌آپها را ترویج می‌کند، ویژگی‌ها، نقاط قوت و محدودیت‌های خاص خود را دارد که نیاز به پشتیبانی خاص و سفارشی برای نوآوری معنادار دارد. در حالی که کارآفرینی نوآور اغلب سودمند است، اما با عدم اطمینان و خطرات همراه است و به محیطی حمایتی با ذینفعان مشارکتی نیاز دارد که این موضوعات در این کنفرانس مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

از آنجایی که آسیا و اقیانوسیه از یک پایگاه تولیدی به یک نیروگاه برای توسعه محصولات نوآورانه، راه حل ها و مدل های تجاری تبدیل می شود، این کنفرانس رویکردها و راهکارهایی برای تقویت اکوسیستم های پایدار برای هدایت نوآوری با حضور چهار مدرس شامل دو نفر از تایوان، یک نفر از فیلیپین و یک نفر از ویتنام،ارائه کرد.

موضوعات کنفرانس شامل ایجاد ظرفیت کارآفرینی، شناسایی و تحقق ارزش، و منابع و اهداف انکوباتورها و شتاب دهنده‌ها می‌شد. بحث ها بر ایجاد اکوسیستم های رسانا برای نوآوری متمرکز بود. مدرسان ابتکاراتی را در حمایت از استارت آپ ها و راه های موثر برای ایجاد ارتباط بین ذینفعان در اکوسیستم ها به عنوان عوامل کلیدی کمک کننده به فرهنگ های کارآفرینی پویا و پایدار معرفی کردند.

مطالب مرتبط:

برگزاری دوره آموزشی سیستم‌های مدیریت امنیت سایبری

اشتراک گذاری:



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *