گزارشی با موضوع هاضمههای زیستی و بهرهوری سبز: رویکردی پایدار برای آشپزی پاک از سوی سازمان بهرهوری آسیایی منتشر شد.
به گزارش پایگاه خبری بهره ور نیوز به نقل از وبسایت سازمان بهره وری آسیایی، پخت و پز با سوخت های سنتی آلاینده ها را در محیط آزاد می کند و بر سلامت انسان تأثیر می گذارد.
برای ارتقای پایداری و کاهش انتشار گازهای گلخانهای، شوواسیش بوومیک (Shuvasish Bhowmick) به عنوان نویسنده این گزارش، استفاده از بیوگاز را در زیستهاضمکنندهها به عنوان منبع سوخت معرفی میکند.
تولید، کاربردها و مزایای بیوگاز به عنوان یک گزینه سازگار با محیط زیست با اثرات نامطلوب کمی بر سلامت انسان و آب و هوا در این گزارش بهره وری (P-Insights) مورد بحث قرار گرفته است.
فایل مرتبط:
گزارش «هاضمههای زیستی و بهرهوری سبز: رویکردی پایدار برای آشپزی پاک» به زبان انگلیسی – فایل PDF
مطالب مرتبط: