مرکز بهره‌وری ژاپن میزبان کارگاه آموزشی استراتژی‌های کشاورزی مقاوم در برابر آب‌وهوا

مرکز بهره‌وری ژاپن و دبیرخانه سازمان بهره وری آسیایی، کارگاه آموزشی را در مورد نوآوری های کشاورزی برای انعطاف پذیری در برابر تغییرات آب و هوایی مختلف برگزار کردند.

به گزارش پایگاه خبری بهره ورنیوز به نقل از وبسایت سازمان بهره وری آسیایی، هدف این کارگاه آموزشی، ایجاد آگاهی از فناوری‌ها، ابزارها و مدل‌ها برای افزایش بهره‌وری کشاورزی، به‌ویژه تحت تنش‌های غیرزیستی ناشی از تغییرات آب و هوایی بود.

این کارگاه آنلاین با حضور 39 شرکت‌کننده از 12 کشور عضو سازمان بهره وری آسیایی (APO)، از جمله سیاست‌گذاران، مدیران اجرایی انجمن‌های کشاورزان و مشاغل کشاورزی، دانشگاهیان و متخصصان تغییرات آب و هوایی و کشاورزی پایدار برگزار شد.

تغییرات آب و هوایی و اقلیمی به طور قابل توجهی بر بهره وری کشاورزی جهانی تأثیر گذاشته و موجب خشکسالی، موج گرما، سطح شوری بالاتر و سیل شده است. در مطالعه ای با همکاری دانشگاه کرنل، دانشگاه مریلند و دانشگاه استنفورد که در Nature Climate Change منتشر شد، نشان داد که تغییرات آب و هوایی موجب کاهش 21 درصدی در بهره وری کشاورزی جهانی شده است و به طور موثر پیشرفت هفت ساله انجام شده در گذشته را از بین برده است.

در همین زمینه بخوانید

از خوزستان تا آمریکا؛ تغییرات اقلیمی تابستان را برای ۸۰ درصد جمعیت زمین گرم‌تر کرد

بازدید دبیر کل APO از مرکز جدید تعالی کشاورزی اقلیم – هوشمند

پس از تغییر اقلیم، زمین ما چگونه خواهد بود؟

6 روز این کارگاه آموزشی به عنوان بستری برای به دست آوردن بینش در مورد آخرین نوآوری های کشاورزی و بهترین شیوه ها برای کاهش این تغییرات عمل کرد. تمرکز بر رویکردهای نوآورانه در راستای چشم انداز 2025 APO و کمک به تحقق اهداف توسعه پایدار سازمان ملل از طریق بهره وری سبز بود.

اعضای سازمان بهره وری آسیایی در حالی که با تغییرات آب و هوایی و افزایش تولید برای حمایت از جمعیت رو به رشد جهانی سازگار هستند، باید اهداف متعددی را برآورده کنند.

شرکت کنندگان درر این کارگاه موضوعاتی از تأثیرات جهانی تغییرات آب و هوایی بر تولیدات کشاورزی گرفته تا ابزارها، تکنیک ها و مدل های نوآورانه ای را برای افزایش عملکرد محصول در میان تهدیدات زیست محیطی مدنظر و سیاست‌ها و مقرراتی را با هدف تسریع پذیرش شیوه‌های کشاورزی هوشمند برای آب و هوا را مورد بررسی قرار دادند.

با انتقال تجارب و دانش چهار مدرس، از جمله دو نفر از هند و یک نفر از ژاپن و یک نفر از ویتنام، شرکت کنندگان عوامل کلیدی موفقیت را از مطالعات موردی تجزیه و تحلیل کردند و راه حل های متناسب با زمینه های منحصر به فرد اعضای سازمان بهره وری آسیایی را شناسایی کردند.

مطالب مرتبط:

گفتگوی بهره وری: اقدامات اقلیمی مورد نیاز در کشاورزی آسیا

انقلاب اقلیمی از مسیر «IT سبز» می‌‌‌‌گذرد

راه ناهموار «بهره‌وری سبز»

اشتراک گذاری:



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *