۵ فناوری حیرت‌انگیز که به گفته متخصصان تا سال ۲۱۰۰ فراگیر می‌شوند

فرض کنید سال ۲۱۰۰ فرا رسیده و انسان‌ها در شهرهای زیرزمینی زندگی می‌کنند و برای تصمیم‌گیری‌هایشان به مربیان هوش مصنوعی متکی هستند. اگرچه این سناریو شبیه داستان یک فیلم علمی-تخیلی است، اما دور از ذهن نیست واقعیت زندگی ما در آینده باشد. اد جانسون، مدیرعامل و بنیان‌گذار شرکت PushFar می‌گوید: «در سال ۲۱۰۰ زندگی ما صرفاً با فناوری درهم تنیده نیست؛ بلکه توسط آن هدایت شده و شکل‌ می گیرد.»

به گزارش پایگاه خبری بهره ورنیوز به نقل از روزیاتو، فناوری چگونه دنیای آینده را تغییر خواهد داد؟ در زیر به ۵ مورد از آنچه تا میانه‌های این قرن اتفاق خواهد افتاد، خوب و بد، اشاره می‌شود:

«انسان‌های دیجیتال» در کنار ما زندگی خواهند کرد

مربیان هوش مصنوعی تصمیم خواهند گرفت که افراد چه کارهایی انجام دهند

اد جانسون مدیرعامل و بنیان‌گذار شرکت PushFar می‌گوید در آینده «مربیان هوش مصنوعی» هر شخصی را همراهی خواهند کرد و به جای او تصمیم‌خواهند گرفت و حتی آنها را درباره اینکه چه شغلی باید داشته باشند، راهنمایی می کنند.

جانسون توضیح داد: «دوران عذاب وجدان برای انتخاب‌های بزرگ و کوچک به پایان رسیده است. مربی‌های هوش مصنوعی سال ۲۱۰۰ از قدرت محاسبات کوانتومی بهره می‌برند و در چشم به هم زدنی بی‌نهایت امکانات را پردازش می‌کنند. وقتی سؤالی از آن‌ها بپرسید، نه تنها نتایج بالقوه را پیش‌بینی می‌کنند بلکه مسیرهای بالقوه، احتمالات و پیامدهای ممکن را تجزیه و تحلیل می‌کنند تا راهنمایی مبتنی بر حوزه گسترده‌ای از داده‌ها که دنیای ما را تعریف می‌کند، ارائه دهند.»

دیگر نیازی نیست درباره اینکه کدام شغل را انتخاب کنید دچار تردید شوید. مربی هوش مصنوعی‌تان کارها را برای شما انجام می‌دهد و کلیه اطلاعات مورد نیاز برای تصمیم‌گیری نهایی را در اختیارتان قرار می‌دهد.

شهرها به زیرزمین منتقل خواهند شد

تا سال ۲۱۰۰، فضای بالای زمین بسیار با ارزش خواهد بود، به همین دلیل بخش زیادی از زیرساخت‌های شهری به زیرزمین منتقل خواهد شد. ربات‌ها با استفاده از واقعیت افزوده (Augmented reality) تونل‌ها را حفر خواهند کرد و فضاهای زندگی و ساختمان‌های جدیدی زیر زمین نقشه‌برداری می‌شود.

هم‌اکنون طرح‌هایی برای ساخت ساختمان‌های زیرزمینی وجود دارد. به عنوان مثال، Earthscraper مکزیکوسیتی، هرم معکوس ۶۵ طبقه‌ای الهام گرفته از هرم‌های آزتک‌هاست که برای کمک به حل نگرانی‌ها در مورد کمبود فضا در این شهر برنامه‌ریزی شده است. چنین طرح‌هایی ممکن است با افزایش جمعیت و افزایش دمای کره زمین، در آینده رایج‌تر شوند.

دوربین‌ها به دلیل رواج دیپ فیک از واترمارک دیجیتالی استفاده می کنند

دولت‌ها، سازندگان دوربین‌ها را مجبور خواهند کرد که واترمارک دیجیتالی روی ویدیوها بگذارند تا مردم بتوانند به تصاویر آنها اعتماد کنند، زیرا در آینده تصاویر دیپ فیک شایع و غیر قابل تشخیص از واقعیت خواهند شد.

تیم کالان، مدیر تجربه کاربری در شرکت امنیتی Sectigo گفت: «با سرعت گرفتن فناوری دیپ فیک، دیگر افراد نمی‌توانند به اصالت یک سند دیجیتال مانند عکس، ویدیو یا صدا اعتماد کنند. با توجه به وابستگی فعلی ما به سوابق دیجیتال در نظام‌های حقوقی و امنیتی، مردم دیگر نمی‌توانند به آنچه می‌بینند بدون تاییدیه ای قابل قبول اعتماد کنند.

به همین دلیل تا سال ۲۱۰۰، انواع دستگاه‌های ضبط دارای مُهر زمانی (timestamp) رمزگذاری‌شده داخلی خواهند بود که به‌عنوان واترمارک در زمان ضبط عمل می‌کند. این واترمارک های رمزگذاری‌شده، تصاویر اصلی را از دیپ فیک متمایز می‌کنند تا اعتماد دیجیتالی را در تصاویر، ویدیوها و هر چیز ضیط شده‌ای بازسازی کنند.»

کودکان به مدارس مجازی خواهند رفت و توسط آواتارها آموزش خواهند دید

همانطور که نیمش پاتل، مدیرعامل و بنیان‌گذار شرکت آموزشی Kabuni اظهار کرده است، مربیان هوش مصنوعی مسئولیت آموزش کودکان را برعهده خواهند گرفت و درس‌ها را در فضای واقعیت مجازی، ارائه خواهند داد.

وی می‌گوید: «دنیایی را تصور کنید که سنگ بنای آموزش دیگر ساختمان مدرسه نیست، بلکه یک آواتار معلم است. در آموزش سال ۲۱۰۰، دانش‌آموزان با فضای مجازی به مطالعه اخترفیزیک می‌پردازند، از طریق سفر در زمان درس‌های تاریخ زنده را تجربه می‌کنند و با مربیان هوش مصنوعی برای تجربیات یادگیری شخصی‌سازی‌شده ارتباط برقرار می‌کنند.»

اشتراک گذاری:



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *