ارتقای بهره‌وری فراگیر از طریق کارآفرینی اجتماعی برای معلولان

کارگاهی در مورد کارآفرینی اجتماعی برای افراد دارای معلولیت (PWDs) توسط مرکز بهره وری در وینتیان لائوس سازماندهی شد.

به گزارش پایگاه خبری بهره ورنیوز به نقل از وبسایت سازمان بهره وری آسیایی، 22 شرکت‌کننده از 14 عضو سازمان بهره وری آسیایی در کارگاهی که توسط سه مدرس از ژاپن، لائوس و فیلیپین رهبری می‌شد، شرکت کردند که بر روی استفاده از ابزارهای کارآفرینی اجتماعی برای رسیدگی به چالش‌های پیش روی معلولان، مانند تأمین شغل و غلبه بر موانع اجتماعی تمرکز داشت.

این کارگاه به عنوان بستری برای بحث در مورد مشکلات پیش روی معلولان و کاوش در راه حل های نوآورانه برای ایجاد محیط های کاری فراگیر و پایدار عمل کرد. با به اشتراک گذاشتن دانش و تجارب در مورد ابتکارات کارآفرینی اجتماعی که به طور خاص برای معلولان و استراتژی‌هایی برای بهبود بهره‌وری طراحی شده‌اند، این کارگاه کمک قابل توجهی به دستیابی به بهره‌وری فراگیر خواهد کرد.

به شرکت کنندگان مطالعات موردی ارائه شد که مدل های موفق کارآفرینی اجتماعی را نشان می داد. بازدیدهای محلی از مرکز بازدیدکنندگان شرکت تعاونی ارتز و پروتز (COPE)، انجمن زنان دارای معلولیت، و شرکت لائو پراید، بینش عملی را برای ادغام موثر معلولان با نیروی کار ارائه کرد.

با توجه به زیان های اقتصادی و اجتماعی قابل توجهی که در آفریقا و آسیا به دلیل بیکاری، بیکاری، و محرومیت معلولان از بازار کار حدود 3 تا 7 درصد از تولید ناخالص داخلی تخمین زده می شود (ESCAP، 2020)، این کارگاه بر نیاز حیاتی به ادغام تاکید کرد.

گنجاندن معلولیت در سیاست گذاری این رویکرد برای حمایت از کار شایسته و اشتغال مولد ضروری است و در نتیجه به تحقق چشم انداز 2025 APO برای چشم انداز بهره وری فراگیرتر و مبتنی بر نوآوری در منطقه آسیا و اقیانوسیه کمک می کند.

اشتراک گذاری:



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *