مصرف کنندگان رگ حیات اقتصاد جهانی، نیروی محرکه پویایی بازار و تعیین کنندهی نهایی تقاضا هستند. اما بزرگترین بازارهای مصرف کنندگان جهان کجا هستند؟
به گزارش پایگاه خبری بهره ورنیوز به نقل از روزیاتو، اینفوگرافیک زیر ۲۰ بازار بزرگ مصرف کننده در جهان، بر اساس پیش بینی های سال ۲۰۳۰ از World Data Lab، شرکتی که بر هزینه های مصرف کننده جهانی متمرکز است را به تصویر می کشد. در این مجموعه داده، مصرف کننده به عنوان شخصی طبقه بندی می شود که حداقل ۱۲ دلار در روز هزینه می کند.
بزرگترین بازارهای مصرف کننده در سال ۲۰۳۰؛ چین در صدر
چین در رتبه اول، به عنوان بزرگترین بازار مصرف کننده جهان قرار دارد و انتظار می رود تا سال ۲۰۳۰ کمی بیش از ۱ میلیارد مصرف کننده داشته باشد که افزایش ۱۵ درصدی نسبت به سال ۲۰۲۴ خواهد بود. در رتبه دوم، مصرف کنندگان در هند از ۵۲۹ میلیون مصرف کننده در حال حاضر، به ۷۷۳ میلیون در سال ۲۰۲۳ خواهند رسید، که افزایش ۴۶ درصدی را نشان می دهد.
انتظار می رود که ظهور طبقه متوسط جهانی، به لطف اقتصاد و ثروت در حال گسترش، در این منطقه رونق بگیرد و به نوبه خود توانایی خرید را افزایش دهد.
این بازار مصرف کننده نزدیک به ۲ میلیاردی در هند و چین می تواند تأثیرات گسترده ای بر اقتصاد جهانی داشته باشد. کسبوکارها ممکن است تمرکز خود را به سمت این بازارها تغییر دهند، محصولات سفارشیتری را عرضه کنند و استراتژیهای بازاریابی متفاوتی را به کار گیرند.
این امر همچنین میتواند به کسبوکارهای تازه ای نیاز داشته باشد تا زنجیرههای تامین خود را مجدداً تنظیم کنند و شبکههای توزیع جدیدی را نزدیکتر به این شبکهها بسازند.
پس از رتبه بندی جمعیت فعلی، ایالات متحده با ۳۴۸ میلیون مصرف کننده و اندونزی با ۱۵۸ میلیون مصرف کننده، به ترتیب در رتبه های سوم و چهارم قرار دارند. برزیل، ششمین کشور پرجمعیت، تا سال ۲۰۳۰، با نزدیک به ۱۳۶ میلیون نفر، پنجمین جایگاه را به خود اختصاص داده است.
بر اساس این پیشبینی، ایران نیز با افزایش ۱۱ درصدی، در سال ۲۰۲۳، بیش از ۵۵ میلیون مصرف کننده خواهد داشت.
در عین حال، رشد مصرف کنندگان در همه کشورها مشاهده نمی شود. انتظار میرود روسیه و آلمان دچار رکود شوند، در حالی که ژاپن و ایتالیا حتی ممکن است شاهد کاهش تعداد مصرف کنندگان باشند، که این پیشبینی ها ارتباط مستقیمی با کاهش رشد جمعیت در این کشورها دارد.