سود تریلیون دلاری با پایدار کردن سیستم غذایی + فیلم

گروهی بین‌المللی از دانشمندان، اعلام کردند که با پایدارتر کردن سیستم‌های غذایی می‌توان سالانه تریلیون‌ها دلار به اقتصادها سود رساند.

به گزارش پایگاه خبری بهره ورنیوز به نقل از اقتصاد شرق، گروهی از دانشمندان بین المللی، اعلام کردند که با پایدارتر کردن سیستم‌های غذایی می‌توان سالانه تریلیون‌ها دلار به اقتصادها سود رساند.

با انتخاب غذاهای سالم‌تر و کمتر فرآوری شده که بر پایه گیاهان باشند، علاوه بر حفظ سلامتی انسان‌ها و سود اقتصادی، محیط زیست را نیز نجات می‌دهیم. تولیدات غذا عامل بخش عمده‌ای از گرمایش زمین و انتشار یک‌سوم از گازهای گلخانه‌ای جهان است.

سیستم‌های غذایی سبز می‌توانند تا سال ۲۰۵۰ سوء تغذیه را ریشه‌کن کرده و ۱۷۴ میلیون نفر را از مرگ نجات دهند.

برگردان این ویدئوی مجمع جهانی اقتصاد را با ترجمه و زیرنویس ببینید.

مطالب مرتبط:

کارگاه آموزشی «نوآوری در مواد غذایی» به‌منظور ارتقای بهره‌وری برگزار شد

ظهور سیستم‌های توزیع مواد غذایی مدرن

تجربه بهره‌وری: مدیریت ایمنی مواد غذایی + ویدئو

برگزاری کارگاه آموزشی در مورد زنجیره‌های تامین مواد غذایی برای ارتقای بهره‌وری

تولید آب و انرژی از پسماند مواد غذایی + فیلم

آموزش بهره‌وری: کشاورزی شهری

اشتراک گذاری:



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *