بهره‌وری نیازمند راهکاری علمی و عملی است

عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی گفت: بهره‌وری در بعد مقیاس تولید و مدیریت قابل بررسی است و بایستی با روش علمی این موضوع را بررسی کنیم. باید روش عملی این موضوع برررسی شود و در گام اول باید علت کاهش  بهره‌‍وری مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش پایگاه خبری بهره نیوز به نقل از ایسنا،‌ علی امامی عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی در پنل بهره برداری برنامه هفتم در حاشیه نوزدهمین کنفرانس مهندسی صنایع که در دانشگاه امیرکبیربرگزار شد، اظهار کرد: یکی از مشکلات اما در فضای اقتصادی کشور عدم شناخت واژگان است،‌ عقل سلیم حکم می کند که با حداقل تلاش بیشترین استفاده را ببریم.

وی با اشاره به فرق کارایی یا بهره وری بیان کرد: رشته مدیرت بهره‌وری را معادل کارایی به علاوه اثربخشی می داند، رشته مهندسی نیز ظرفیت بالفعل و ظرفیت بالقوه را معادل بهره برداری می داند،‌اولین بار در سال ۱۹۵۷ مسئله بهره‌وری به صورت علمی منتشر شد اما در سال ۱۹۷۷ روش اقتصاد سنجی مطرح شد و بحث بهره‌وری تبدیل به یک موضوع علمی و اقتصادی شد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی بیان کرد: بهره‌وری در بعد مقیاس تولید و مدیریت قابل بررسی است و بایستی با روش علمی این موضوع را بررسی کنیم. باید روش عملی این موضوع برررسی شود و در گام اول باید علت کاهش بهره‌‍وری مورد توجه قرار گیرد.

امامی عنوان کرد: بهره‌وری در اسلام نیز مورد تاکید قرار گرفته است به طوری که نماز جماعت را نسبت به نماز به صورت فردی در اولویت قرار دارد و ثواب بیشتری برای آن در نظر گرفته شده است.

اشتراک گذاری:



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *