شصتوششمین اجلاس شورای حکام (GBM) سازمان بهرهوری آسیایی در مالزی آغاز به کار کرد.
در این اجلاس، گزارشهای دبیرخانه APO در خصوص برنامههای مالی مربوط به عملکرد 2023 میلادی، گزارش سالانه دبیرکل، برنامهریزی و بودجه برنامههای دو سال 2026-2025، گزارش گسترش فرایندهای یادداشت تفاهم، ارائه برنامههای حق عضویت کشورهای عضو، تقویت توان دیجیتال سازمانهای ملی بهرهوری ایران و سایر برنامههای آن سازمان شامل بازطراحی نقشه راه 5 ساله 2030-2025 مطرح شد.
شایان ذکر است، اجلاس شورای حکام به مدت سه روز (8 الی 10 خرداد 1403) به میزبانی مالزی با حضور مقامات کشورهای عضو سازمان بهرهوری آسیایی برگزار میشود.
بهروز محمودی، معاون راهبری تولیدی-زیربنایی سازمان ملی بهرهوری ایران پیش از برگزاری اجلاس شورای حکام (GBM) در مالزی با دبیرکل سازمان بهره وری آسیایی (APO)، دیدار و گفتوگو کرد.
در این دیدار، نماینده ایران ضمن تشکر از همدردی و پیام تسلیت «ایندرا پرادانا سینگاویناتا»، موفقیتهای ایران در حوزه بهرهوری را نتیجه حمایتهای گسترده رئیسجمهور فقید از موضوع بهرهوری عنوان کرد.
در این جلسه، بهروز محمودی همچنین به تشریح اقدامات و ابتکارات سازمان ملی بهرهوری ایران در پیشبرد حرکت ملی بهرهوری در کشور طی سه سال گذشته به شرح زیر پرداخت.
وی اجرای پروژه استقرار چرخه مدیریت بهرهوری و تشکیل کمیته بهرهوری در دستگاههای اجرایی، اجرای پروژه ارزیابی بهرهوری شرکتهای دولتی، تشکیل کارگروهی متشکل از چهار نهاد کلیدی متولی شرکتهای دولتی، تعیین و ارزیابی نماگرهای کارایی و اثربخشی آنها، اجرای پروژه استقرار چرخه مدیریت بهرهوری در استانهای کشور و ارزیابی دورهای و ابلاغ برنامه ارتقای بهرهوری برای بیش از یکسوم استانهای کشور در قالب تدوین یک نظام متمرکز استانی با توجه به مزایا و تهدیدهای هر منطقه و استان، اجرای پروژه شبکه ملی بهرهوری و بهرهبرداری از ظرفیتهای کارشناسان و متخصصان و فعالان بهرهوری در بخشهای دولتی و خصوصی، معرفی پروژه نوآوری بهرهور و پروژه IPCB و اعلام آمادگی ایران برای توسعه این پروژهها را از مهمترین اقدامات و ابتکارات سازمان ملی بهرهوری ایران برشمرد.
در ادامه این جلسه، دبیرکل سازمان بهره وری آسیایی (APO) ضمن ابراز خرسندی از ابتکارات سازمان ملی بهرهوری ایران اذعان کرد، ایران از حیث انجام فعالیتها و اهمیت به موضوع بهرهوری در بین کشورهای آسیایی جایگاه ویژهای دارد و تجارب ایران در انجام این پروژهها میتواند مورد استقبال کشورهای منطقه قرار گیرد و ضروری است پروژههای مشترکی با محوریت ایران به اجرا در آید.