پروفسور دایجی کاواگوچی (Prof. Daiji Kawaguchi)، رئیس دانشکده تحصیلات تکمیلی سیاست عمومی (GraSPP) در دانشگاه توکیو (UT)، یک جلسه اشتراک دانش را در مورد تأثیر فناوری اتوماسیون بر اشتغال، بهرهوری و دستمزد در دبیرخانه سازمان بهره وری آسیایی برگزار کرد که پروفسور توشیرو نیشیزاوا (Professor Toshiro Nishizawa) نیز او را همراهی می کرد.
به گزارش پایگاه خبری بهره ورنیوز به نقل از وبسایت سازمان بهره وری آسیایی، این جلسه در پی ملاقات ایشان با دکتر ایندرا پرادانا سینگاویناتا، دبیرکل سازمان بهره وری آسیایی، در ماه ژوئن سازماندهی شد، که طی آن او دعوتی را برای افزایش درک اتوماسیون و تأثیرات آن ارائه کرد.
در طول جلسه، پروفسور کاواگوچی بینش های ارزشمندی را در مورد فناوری های اتوماسیون از جمله هوش مصنوعی ارائه کرد که توسط تعداد زیادی از مطالعات موردی و یافته های نظرسنجی پشتیبانی می شود.
او بر پتانسیل هوش مصنوعی برای کاهش شکاف ثروت تاکید کرد و با استناد به تحقیقاتی که نشان داد 5 درصد بهبود بهره وری در رانندگان تاکسی کم مهارت را نشان می دهد که با کاهش جای خالی و زمان رانندگی از طریق استفاده از سیستم های ناوبری هوش مصنوعی اندازه گیری می شود.
دانش به اشتراک گذاشته شده در این جلسه به ویژه در تعمیق درک کارکنان دبیرخانه سازمان بهره وری آسیایی مفید بود و آنها را قادر می ساخت تا خدمات با کیفیتی را برای پروژه ها و فعالیت های مرتبط به اعضای این سازمان ارائه دهند.
تأثیر عمیق هوش مصنوعی بر بهره وری که در این جلسه مورد بحث قرار گرفت توجه و علاقه بسیاری از کارکنان دبیرخانه را به خود جلب کرد. این ابتکار بر تعهد مشترک سازمان بهره وری آسیایی (APO) و دانشکده تحصیلات تکمیلی سیاست عمومی (GraSPP) برای ادامه حرکت در فرصتهای همکاری تاکید کرد.
مطالب مرتبط:
همکاری APO با «بنیاد ژاپن» برای گسترش فعالیتهای بهرهورانه در آسیا
تقویت صنایع کوچک و متوسط؛ موضوع همکاری سازمان بهرهوری آسیایی و نهادهای بینالمللی
گسترش همکاریهای APO با نهادهای اروپایی بهمنظور ارتقای بهرهوری در قاره کهن
گسترش همکاریها با کشورهای آسیای میانه در دستور کار «سازمان بهرهوری آسیایی»