سازمان بهره وری آسیایی، دوره آموزشی اینترنتی با عنوان «دوره پیشرفته مدیریت ایمنی مواد غذایی» (Food Safety Management (Advanced)) ارائه کرده است.
به گزارش پایگاه خبری بهره ورنیوز، ایمنی غذا یک مسئله جهانی است زیرا مواد غذایی آلوده باعث مشکلات بهداشتی گسترده ای می شود که پیامدهای جدی برای خانواده ها و همچنین سیستم های مراقبت های بهداشتی عمومی ایجاد کرده، همچنین باعث کاهش بهره وری نیروی کار می شود.
هم کشورهای توسعه یافته و هم کشورهای در حال توسعه با افزایش تجارت بین المللی مواد غذایی و جابجایی های فرامرزی مردم، نگرانی هایی در مورد ایمنی مواد غذایی دارند.
نیاز فوری به ایجاد FSMS سالم از طریق ایجاد زنجیره های تامین مواد غذایی مطمئن و ایمن وجود دارد. با این حال، وضعیت ایمنی مواد غذایی در بسیاری از کشورهای در حال توسعه منطقه آسیا و اقیانوسیه در حد مطلوب نیست. این امر به عدم آگاهی از اهمیت اجتماعی-اقتصادی آن و عدم درک مفاهیم اساسی، ابزارها و تکنیکهای شیوههای کشاورزی خوب ایمنی مواد غذایی (GAP)، مانند شیوههای بهداشتی خوب (GHP)، شیوههای تولید خوب (GMP)و تجزیه و تحلیل خطر و نقطه کنترل بحرانی (HACCP) نسبت داده میشود.
تعداد محدود مربیان و کارشناسان ارائه دهنده آموزش و مشاوره در این زمینه و هزینه بالای اجرای الزامات مربوط به ایمنی مواد غذایی به ویژه برای شرکت های کوچک و متوسط نیز از چالش های اصلی است.
این دوره آموزشی به منظور آموزش گروه مهمی از افراد در کشورهای عضو APO در کسب و به کارگیری دانش پایه FSMS سازماندهی شده است.
علاقه مندان برای بهره مندی از این دوره آموزشی اینترنتی میتوانند به این پیوند مراجعه کنند.
منبع: وبسایت سازمان بهره وری آسیایی
مطالب مرتبط: