برگزاری جلسه کارگروه فنی بهره‌وری سبز APO در توکیو

جلسه کارگروه فنی بهره وری سبز سازمان بهره وری آسیایی (APO) با عنوان «GREEN PRODUCTIVITY 2.0» به صورت حضوری و آنلاین به میزبانی شهر توکیو برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری بهره ورنیوز به نقل از وبسایت سازمان بهره وری آسیایی، مدیر و پژوهشگر دکتر چون- هسو لین از مرکز اقتصاد سبز موسسه تحقیقات اقتصادی تایوان، ریاست جلسه را بر عهده داشت. متخصصان از مالزی، فیلیپین، و یک نفر از ویتنام شخصاً شرکت کردند، در حالی که متخصصانی از ایران و پاکستان به صورت آنلاین در این جلسه حضور داشتند.

دكتر ايندرا پرادانا سينگاويناتا، دبيركل APO سخنان افتتاحيه را ارائه كرد. او بهره وری سبز را به عنوان یک منطقه محوری استراتژیک کلیدی در چشم انداز 2025 APO در مورد «رشد بهره وری فراگیر و مبتنی بر نوآوری» و مکمل اهداف توسعه پایدار سازمان ملل نامید.

وی بر لزوم در نظر گرفتن مفاهيم پايداري جديد مانند اقتصاد دايره اي همراه با پيشرفت هاي تكنولوژيكي، تغيير در رفتار مصرف كننده و تدوين سياست هاي يكپارچه سازي عوامل محيطي در فرآيندهاي طراحي در توسعه GP 2.0 تأكيد كرد.

محورهای کارگروه

دکتر لین، رئیس کارگروه فنی بهره وری سبز (TWG)، مراحل نقشه برداری را به دنبال روش دلفی، که یک رویکرد ساختاریافته برای جمع آوری اطلاعات و دستیابی به اجماع بین گروهی از متخصصان است، ارائه کرد.

گام اولیه، تجزیه و تحلیل نیازهای اقتصادهای عضو APO، اولویت بندی آنها و تدوین رویکردهایی بود که باید اجرا شوند. این ساختار بر اساس سه پارامتر مقررات/برنامه‌ها، سازوکارهای مالی و ارتقای عملیاتی و فناوری در بخش‌های تولید و مصرف بود. تجزیه و تحلیل همچنین بازخورد بین تولید و مصرف در نظرات و تغییرات رفتار را شامل می‌شود.

این کارگروه به کار خود ادامه خواهد داد و برای سومین جلسه در ماه اوت و سپتامبر برای نهایی کردن پیش نویس نقشه راه و همچنین توصیه هایی به اعضای شورای مشورتی بهره‌وری سبز تا پایان سال میلادی، مجددا تشکیل جلسه خواهد داد. این پروژه توسعه ای با کمک نقدی ویژه وزارت امور خارجه ژاپن تامین می شود.

شایان ذکر است که از ایران، دکتر اسماعیل فاتحی فر، رئیس دانشگاه صنعتی سهند تبریز و استاد سازمان بهره وری آسیایی در زمینه هزینه یابی جریان مواد در این کارگروه حضور دارد.

مطالب مرتبط:

گزارش بهره‌وری: هاضمه‌های زیستی و بهره‌وری سبز: رویکردی پایدار برای آشپزی پاک

رشد سبز در دستورکار سازمان بهره‌وری آسیایی

بهره‌وری سبز و اقتصاد دورانی

اشتراک گذاری:



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *