از پروژه جدید «دره سیلیکون» چه می‌دانیم؟

تعدادی از افراد شاخص دره سیلیکون نظیر همسر استیو جابز و هم‌مؤسس لینکدین زمینی بزرگ را برای احداث این آرمان‌شهر خریده‌اند.

به گزارش پایگاه خبری بهره ورنیوز به نقل از دیجیاتو، گروه Flannery Associates که برخی سرمایه‌گذاران دره سیلیکون یا «سیلیکون ولی»، مانند هم‌بنیان‌گذار لینکدین و همسر «استیو جابز»، مؤسس فقید اپل از آن حمایت می‌کنند، 800 میلیون دلار زمین خالی در شمال کالیفرنیا را خریداری کرده است.

هدف از انجام این سرمایه‌گذاری، ساخت یک آرمان‌شهر جدید است که به هزاران ساکن خود با استفاده از انرژی پاک، حمل‌و‌نقل عمومی قابل اعتماد و خدمات زندگی شهری را ارائه کند.

براساس گزارش گاردین، این پروژه توسط «یان سرامک»، تاجر 36 ساله سابق شرکت سرمایه‌گذاری گلدمن ساکس مدیریت می‌شود و سرمایه‌گذاران برجسته دره سیلیکون از جمله «مایکل موریتز»، مالک شرکت Sequoia Capital، «رید هافمن»، مؤسس لینکدین، «لورن پاول جابز»، همسر استیو جابز و «مارک اندریسن» از آن حمایت کرده‌اند.

امکانات آرمان‌شهر در حال ساخت توسط سیلیکون ولی

Flannery Associates در چند وقت گذشته با مقامات و نمایندگان محلی این منطقه ملاقات داشته است و همچنین نظرسنجی‌هایی را برای ساکنان آن ارسال کرده تا احساسات آن‌ها در مورد برنامه‌های خود را ارزیابی کند. در توضیحات این نظرسنجی‌ها آمده است:

«این پروژه شامل یک شهر جدید با ده‌ها هزار خانه، یک مزرعه بزرگ انرژی خورشیدی، باغ‌های میوه با بیش از یک میلیون درخت و بیش از ده هزار هکتار پارک و فضای بازی جدید می‌شود.»

در این نظرسنجی همچنین از ساکنان منطقه سوال شده که اگر این پروژه در منطقه‌ای با «خاک نامناسب که فقط 5 درصد از تولیدات کشاورزی شهرستان را تأمین می‌کند» قرار بگیرد نیز از آن حمایت خواهند کرد یا خیر.

با وجود اهداف بسیار بزرگی که توسط Flannery Associates تعیین شده است، این گروه برای رسیدن به آن‌ها با چالش‌های بزرگی روبه‌رو است که بر هر مرحله از روند ساخت این شهر جدید تأثیر می‌گذارد.

به‌عنوان مثال، کشاورزانی که این گروه زمین‌های آن‌ها را خریداری کرده‌اند، با اتهام «توطئه قیمت سازی غیرقانونی» از Flannery شکایت نموده‌اند. علاوه بر این، آن‌ها باید با موانع و مشکلات محیطی و منطقه‌بندی نیز دست و پنجه نرم کنند.

مطالب مرتبط:

برترین نوآوری‌های ۲۰۲۲ چه بودند؟ (بخش اول)

افزایش شکاف نوآوری در پی ورشکستگی بانکهای آمریکایی

مرگ استارت‌آپ‏‏‌ها در خشکسالی سرمایه‌گذاری

اشتراک گذاری:



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *