ماندگاری طولانی‌تر میوه‌ها به کمک یک استارت‌آپ هندی + فیلم

یک استارتاپ هندی، کیسه‌های کوچکی ساخته که باعث می‌شوند میوه و سبزیجات تازه‌تر بمانند.

به گزارش پایگاه خبری بهره ورنیوز به نقل از شرق اقتصادی، هر یک کیسه حاوی عصاره‌های گیاهی خاصی است که فرآیند رسیدن میوه‌ها را به تأخیر می‌اندازد.

هر ساله، یک سوم از غذای تولیدی در دنیا دور ریخته می‌شود و استفاده از این نوآوری می‌تواند از میزان پسماند غذایی بکاهد.

برگردان این ویدئوی مجمع جهانی اقتصاد را با ترجمه و زیرنویس ببینید.

اشتراک گذاری:



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *