آموزش بهره‌وری: دوره مقدماتی «مدیریت ایمنی مواد غذایی»

سازمان بهره وری آسیایی، یک دوره آموزشی اینترنتی با عنوان « دوره مقدماتی مدیریت ایمنی مواد غذایی (Food Safety Management (Basic)) ارائه کرده است.

به گزارش پایگاه خبری بهره ورنیوز به نقل از وبسایت سازمان بهره وری آسیایی، ایمنی مواد غذایی یک موضوع جهانی است زیرا مواد غذایی آلوده باعث مشکلات بهداشتی گسترده ای می شود که پیامدهای جدی برای خانواده ها و همچنین سیستم های مراقبت های بهداشتی عمومی ایجاد می کند. همچنین باعث کاهش بهره وری نیروی کار می شود.

هر کشور توسعه یافته و در حال توسعه نگرانی های مشترکی در مورد ایمنی مواد غذایی دارند، زیرا تجارت بین المللی غذا و جابجایی های فرامرزی مردم افزایش می یابد.

نیاز فوری به ایجاد FSMS سالم از طریق ایجاد زنجیره های تامین مواد غذایی مطمئن و ایمن وجود دارد. با این حال، وضعیت ایمنی مواد غذایی در بسیاری از کشورهای در حال توسعه منطقه آسیا و اقیانوسیه در حد مطلوب نیست.

این امر به عدم آگاهی از اهمیت اجتماعی-اقتصادی آن و عدم درک مفاهیم اساسی، ابزارها و تکنیک‌های شیوه‌های کشاورزی خوب ایمنی مواد غذایی (GAP)، مانند شیوه‌های بهداشتی خوب (GHP)، شیوه‌های تولید خوب (GMP) و تجزیه و تحلیل خطر و نقطه کنترل بحرانی (HACCP) نسبت داده می‌شود.

محدود بودن تعداد مربیان و کارشناسان ارائه دهنده آموزش و مشاوره در این زمینه و هزینه بالای اجرای الزامات مربوط به ایمنی مواد غذایی به ویژه برای شرکت های کوچک و متوسط ​​نیز از چالش های اصلی است.

این دوره به منظور آموزش گروه مهمی از افراد در کشورهای عضو سازمان بهره وری آسیایی (APO) در کسب و به کارگیری دانش پایه FSMS سازماندهی شده است.

مطالب مرتبط:

تجربه بهره‌وری: مدیریت ایمنی مواد غذایی + ویدئو

اختراع حسگر زیست‌‌تخریب‌پذیر برای تشخیص سلامت مواد غذایی

آموزش بهره‌وری: سیستم‌های مدرن توزیع مواد غذایی

اشتراک گذاری:



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *