سازمان بهره وری آسیایی و نهاد بهره وری فیجی، یک دوره آموزشی در راستای تقویت استانداردهای ایمنی غذا در فیجی از طریق توانمندسازی حسابرسان ISO 22000:2018 برگزار کردند.
به گزارش پایگاه خبری بهره ورنیوز به نقل از وبسایت سازمان بهره وری آسیایی، مرکز ملی آموزش و بهره وری (NTPC) فیجی تلاش هایی را برای بهبود بهره وری و نوآوری انجام داده است. با این حال، چالشهای کلیدی، از جمله آموزش و حفظ متخصصان تایید شده ایمنی مواد غذایی در صنعت تولید مواد غذایی، همچنان باقی است.
برای مقابله با این چالشها، یک دوره آموزشی خدمات تخصصی و فنی بهره وری در مورد سیستمهای مدیریت ایمنی مواد غذایی ISO 22000:2018 برای ممیزان برگزیده فیجی بهتوسط نهاد بهره وری فیجی و سازمان بهره وری آسیایی در دو شهر لاکوتا (Lautoka) و (Suva) انجام شد.
در این دوره آموزشی، در مجموع 33 شرکت کننده از بخش های تولیدی، خدمات غذایی (هتل ها، بیمارستان ها و پذیرایی)، دانشگاه ها و بخش های دولتی مشارکت داشتند.
هدف از این برنامه آموزش شرکت کنندگان در فرآیندهای ممیزی، اصول ISO 19011، خطرات ناشی از غذا، اقدامات کنترلی و تفکر مبتنی بر ریسک در عین بهبود چشم اندازهای شغلی و کمک به ایمنی مواد غذایی بود.
مطالب مرتبط:
تجربه بهرهوری: مدیریت ایمنی مواد غذایی + ویدئو
آموزش بهرهوری: غذای آینده؛ کشف فرصتهای تجاری
کنفرانس سازمان بهرهوری آسیایی در مورد دیجیتالی شدن صنعت غذا و نوشیدنی
ارتقای مدیریت ایمنی مواد غذایی در دستور کار سریلانکا با همکاری سازمان بهره وری آسیایی